شیوه های یادگیری لغات انگلیسی
آیا شما نیز در خصوص یادگیری واژگان انگلیسی با مشکل روبه رو هستید؟ در این مقاله نویسنده قصد دارد در خصوص شیوه های یادگیری واژگان انگلیسی و یا یادگیری لغات انگلیسی تکنیک های بسیار ارزشمندی را به شما آموزش دهد که با اجرای هر کدام از آنها سرعت شما در به خاطر سپاری لغات زبان انگلیسی بسیار زیاد خواهد شد. حتما شما هم مانند من موافق این موضوع هستید که لغات زبان انگلیسی زبر بنای این زبان هستند. در واقع، یادگیری روش های یادگیری واژگان انگلیسی می تواند متضمن موفقیت شما در یادگیری زبان انگلیسی باشد.
زبان آموزان موفق با آگاهی از این مسئله که یادگیری واژگان انگلیسی صرفا یادگیری معنای آن ها نیست، فرایند یادگیری واژگان انگلیسی را به فعالیتی پویا مبدل می سازند. در حقیقت، زبان آموز می بایست در خصوص یادگیری واژگان انگلیسی علاوه بر معانی معادل یک واژه انگلیسی در زبان مادری، به نحوه تلفظ، تکیه کلام، هم نشین ها، بار فرهنگی واژه انگلیسی (مثبت یا منفی)، میزان رسمیت آن و … نیز توجه کند.
در این بخش به توضیح شیوه های بسیار کاربردی و تأثیر گذار یادگیری واژگان انگلیسی جدید می پردازیم که موجب ماندگار شدن واژگان انگلیسی در ذهن می شوند. همچنین، این مسئله را توضیح خواهیم داد که در هر زبان، چه تعداد واژه را لازم است بدانیم. آنچه پیش از هر چیز می بایست به خاطر داشته باشیم، این است که یادداشت کردن واژگان در حاشیه کتاب های درسی، روزنامه و دفترهای معمولی به هیچ وجه شیوه صحیحی برای یادگیری واژگان نیست ،یکی از ویژگی های یک زبان آموز موفق، داشتن دفترچه لغت است. در قسمت های بعدی به توضیح این نکته می پردازیم که چرا می بایست به جای دفتر لغت از دفترچه لغت استفاده کنیم.
جمع آوری واژگان :
پیش از صحبت کردن در مورد راهکارهای یادگیری واژگان انگلیسی، لازم است متذکر شویم که داشتن یک دفترچه لغت کاملا ضروری است. در مرحله اول یادگیری واژگان انگلیسی، که جمع آوری واژه (Word Collection) نام دارد، ما به عنوان زبان آموز می بایست واژگان جدیدی را که با آن ها روبه رو می شویم و البته ارزش حفظ کردن نیز دارند، در دفترچه خود یادداشت کنیم. در حقیقت، زبان آموز می بایست لغات انگلیسی را که برایش جدید و تا حدودی سخت یا حائز اهمیت اند ،در دفترچه اش یادداشت کند.
درارتباط با معنی لغات انگلیسی جدید، در این مرحله می توانیم از دو راهکار متفاوت استفاده کنیم:
1. معانی واژگان را به فارسی بنویسیم، این راهکار برای اکثر زبان آموزان مبتدی مناسب تر است.
2. معانی واژگان را به صورت تعاریف انگلیسی، مترادف، متضاد و حتی جمله هایی که ما را به یاد آن واژه ها م اندازد ،مقابل آن ها بنویسی. این راهکار برای اکثر زبان آموزان سطوح متوسط به بالا مفید می تواند باشد.
مثال برای واژه Pretty به معنای زیبا :
Definition: a woman or child who is pretty has a nic, attractive face.
Synonym: beautiful
Antonym: ugly
A real story: my little sister is so pretty.
گفتنی است که به منظور یادگیری لغات انگلیسی می بایست با لغات انگلیسی زندگی کنیم؛ به این معنی که همواره در حال مرور کردن آن ها باشیم. از این رو بهتر است از دفترچه لغت استفاده کنیم که حمل آن آسان تر است و همیشه می توانیم آنرا همراه خود داشته باشیم.
گزینش واژگان :
در طول دوره یادگیری واژگان انگلیسی هنگام مرور کردن دفترچه لغات انگلیسی (این مسئله می تواند زمانی اتفاق افتد که دفترچه تمام شده باشد و به عبارت دیگر پر از واژگان جدید انگلیسی باشد یا زمانی که به مدت سه هفته آن را مرور نکرده باشیم)، به واژگان انگلیسی برخواهیم خورد که یا معانی آن ها را میدانیم یا به ظاهر آشنا هستند ولی معانی شان را به خاطر نمی آوریم و یا جزو آن دسته از واژگان کلیدی هستند که نیاز به تکرار بیشتری دارند. حتی هنگام یادگیری لغات انگلیسی ممکن است با واژگانی رو به رو شویم که از واژگان انگلیسی دشوار محسوب نمی شوند ولی دقت لازم را برای یادگیری آن ها صرف نکره ایم.
در مرحله بعدی یادگیری واژگان انگلیسی می بایست واژگان انگلیسی را که معنایشان را می دانیم، از واژگان انگلیسی که معنی آن ها را نمی دانیم یا نیازمند تمرین بیشتری هستند، مشخص کنیم. آن دسته از واژگان انگلیسی را که معنی شان را نمی دانیم یا نیازمند تمرین بیشتری هستند، علامت گذاری یا به دفترچه دیگری منتقل می کنیم. زبان آموزانی که با وسایل الکترونیک همچون موبایل، آیپد یا نوت بوک ارتباط خوبی دارند، می توانند بجای دفترچه لغت از آنها استفاده کند.
از فواید این کار می توان به وارد زیر اشاره کرد:
1. جلوگیری از اتلاف وقت، چراکه می دانیم برای یادگرفتن کدام دسته از واژگان می بایست زمان بیشتری صرف کنیم.
2. افزایش تمرکز روی واژگانی که برای ما اهمیت بیشتری دارند.
اجرا :
مرحله سوم یادگیری لغات انگلیسی که مرحله اجرایی یا Action نام دارد،در برگیرنده روش های پیشنهادی برای یادگیری لغات انگلیسی موجود است.
لازم به گفتن است که برای یادگیری لغات انگلیسی می بایست از روش های متفاوتی استفاده کرد. در واقع، تنوع شیوه ها در یادگیری لغات انگلیسی از اهمیت بالایی برخوردار است. نکته مهم در ارتباط با کارت های لغت انگلیسی این است که ما به عنوان زبان آموز میبایست این کارت ها را با توجه به نیاز زبانی خود طراحی یا Customize کنیم. در واقع، زبان آموزان با خریداری کارت های لغات انگلیسی با شمار زیادی از لغاتی رو به رو خواهند شد که با نیاز زبانی شان همخوانی ندارد. تجربه نشان می دهد که هر زبان آموز با استفاده از شیوه های مؤثر یادگیری لغات انگلیسی در کنار تکرار و پشتکار می تواند در یادگیری لغات انگلیسی موفق باشد. روش هایی که در این قسمت آمده است، می تواند به زبان آموز کمک کند که دست کم روزی 15 تا 20 لغت انگلیسی و حداکثر 100 لغت انگلیسی را فرا گیرد. در واقع با چنین روشی، فرد پس از یک سال دست کم 5000 لغت انگلیسی جدید یاد می گیرد.
آمار کارشناسی حاکی از آن است که به طور میانگین، 2000 لغت کلیدی 85 تا 90 درصد مکالمات انگلیسی را تشکیل می دهد. 10 تا 15 درصد باقی مانده این لغات را می توان به لغات تخصصی زبان انگلیسی نسبت داد. برای مثال، لغات تخصصی که یک حسابدار در مکالمات انگلیسی خود از آنها استفاده می کند، با لغات تخصصی به کار گرفته شده در مکالمات یک پزشک متفاوت اند.
متأسفانه اکثر کسانی که اقدام به یادگیری زبان انگلیسی می کنند، بر این باورند که باید کلیه لغات زبان انگلیسی را حفظ کنند اما واقعیت این است که چنین کاری نه امکان پذیر است، نه معقول؛ زیرا برای مثال، در زبان انگلیسی دست کم 600/000 هزار واژه، اعم از پرکاربرد و تخصصی، وجود دارد و هر روز تعدادی واژه به این فهرست اضافه می گردد اما حتی افرادی که زبان انگلیسی زبان اول آن هاست، از کلیه واژگان این زبان به طور میانگین تنها 2000 واژه پر کار برد را در مکالمات روزمره خود به کار می برند.
روش تداعی معانی :
پیش از اینکه به توضیح این روش یادگیری واژگان انگلیسی بپردازیم، تجربه دیگری را مطرح می کنیم. یک زبان آموز ایرانی از کشور سوئد، مشکل خود را اینگونه بیان می کرد که در ارتباط با حفظ کردن شماری از واژگان انگلیسی با مشکل روبه رو شده است و همواره آن ها را از خاطر می برد. راه حل پیشنهادی این بود که او فهرستی از این گونه واژگان انگلیسی تهیه کند و به بخشی از شهر برود که تا کنون به آنجا نرفته است و با صرف اندکی زمان در آن منطقه، به حفظ واژگان انگلیسی جدید بپردازد که با آنها مشکل دارد. با استفاده از این روش، مشکل یادگیری واژگان انگلیسی این خانم ایرانی مقیم سوئد تا حد زیادی بر طرف شد. حال ممکن است این سؤال برای خوانندگان پیش بیاید که چه ارتباطی می تواند بین رفتن به مکانی جدید و کسب موفقیت در یادگیری واژگان انگلیسی وجود داشته باشد. در واقع، روش تداعی معانی یعنی اینکه ما یک واقعیت را با یک مفهوم خارجی مرتبط سازیم. شاید این توصیه را شنیده باشید که همراه با غذا خوردن درس بخوانید. این کار به ما کمک می کند تا برای به خاطر آوردن یک موضوع درسی، از غذایی که همراه با خواندن آن خورده ایم، استفاده کنیم. از این روش در یادگیری واژگان انگلیسی نیز می توان استفاده کرد؛ برای مثال، می توانیم مجموعه ای از واژگان انگلیسی را زیر باران یا در محیطی که کمتر به آنجا می رویم، حفظ کنیم. در مفاهیم آموزشی به این کار «نشانه گذاری» گفته می شود و هرچه عمق این نشانه گذاری بیشتر باشد، واژگان بهتر در ذهنی باقی می مانند.
ویژگی این روش این است که به کمک آن واژگان انگلیسی زیادی را نمی توان یاد گرفت اما واژگان انگلیسی را که با این روش یاد می گیریم، ماندگارند.
ضبط صدا :
روش دیگری که برای یادگیری لغات انگلیسی می توان استفاده کرد، ضبط صداست (می توان از گوشی های همراه استفاده کرد). در این روش، لغات انگلیسی را با صدای بلند می خوانیم (می توان معانی آن ها را نیز ضبط کرد). این روش برای زبان آموزانی که باید در مدتی کوتاه تعداد زیادی واژه را یاد بگیرند، مؤثر است.
تعریف هفت ثانیه ای واژگان :
این روش یادگیری لغات انگلیسی دقیقا مانند روش سوم هفت ثانیه ای در بخش راه های تقویت مکالمه انگلیسی است. بدین معنی که مجموعه ای از واژگان انگلیسی را انتخاب کرده و در مدت هفت ثانیه هر واژه انگلیسی را تعریف می کنیم. واژگان انگلیسی که با استفاده از این روش حفظ می کنیم، جزو آن دسته از واژگان هستند که از پیش گزینش شده اند. در حقیقت، برخی از تمرین های موجود را می توان با یکدیگر ترکیب کرد.
یکی از فرایند هایی که منجر به یادگیری زبان انگلیسی در مغز ما می شود، منتقل شدن داده های ورودی از یک نورون مغزی به نورون بعدی است. حال اگر بتوانیم توقف داده های ورودی را در فاصله نورون ها کوتاه تر کنیم، یادگیری لغات انگلیسی سریع تر اتفاق خواهد افتاد. با انجام دادن تمرین هایی همچون تمرین بالا میتوان این وقفه را به حداقل رساند و فرایند یادگیری زبان انگلیسی را تسهیل کرد.
شکار واژه (Word Hunting) :
آیا تا به حال اتفاق افتاده است که در اوقات فراغت یا زمانی که در حال استراحت هستید، فرهنگ لغت زبان انگلیسی را در دست بگیرید و آن را ورق بزنید و به لغتی برسید که نظر شما را به خود جلب کند و آن را یاد بگیرید؟
توصیه ما به زبان آموزان این است که در طول روز زمانی هر چند اندک را به این کار – که در اصطلاح زبان شناسی به آن شکار واژه گفته می شود- اختصاص دهند.
ریشه یابی واژه (Etymology) :
با استفاده از یک فرهنگ لغت ریشه یابی -که ریشه واژگان و پسوندها و پیشوندهای آن ها را شامل میشود- می توان ریشه لغات انگلیسی را آموخت، چرا که شماری از این پسوندها، پیشوندها و میان وندها معانی ثابتی دارند و در واقع این کار سبب افزایش عمق یادگیری زبان انگلیسی می شود.
برای مثال: پیشوند Pre به معنای پیش، پیشین و از قبل است.
در صورتی که این نکته را بدانیم، به راحتی می توانیم حدس بزنیم معنای واژه ترکیبی Pte-war measurements تمهیدات پیش از جنگ ست. همچنین، پسوند able به معنای توانایی، قادر بودن و توانایی داشتن است و با دیدن آن ، به سهولت می توانیم تشخیص دهیم که واژه Miasurable به معنای قابل اندازه گیری و قابل سنجش است.
کاربرد واژگان در نوشتار :
پس از انتخاب چندین واژه از دفترچه لغت انگلیسی، می بایست رابطه ای معنادار بین آن ها برقرار کنیم و آن ها را در یک بند سه تا چهار خطی به کار ببریم. برای مثال، با واژه های انگلیسی زیر یک بند معنا دار می نویسیم.
Decide, Contract, Buy, Dealer, Cost, Sign
My friend, Nancy, wants to buy a new car. She has a car but it is too old. So she decided to buy a new white BMW. Tomorrow, the dealer will gibe her a contract to sign and then she will have it. This Car will cost ler a lot of money.
سعی کنیم این بند را تایپ کنیم (می توانیم هر روز یک متن را از طریق پیام کوتاه یا پست الکترونیک برای دوستان خود بفرستیم).
یادگیری از طریق حافظه تصویری :
پیش از توضیح این روش یادگیری لغات انگلیسی، لازم می دانیم در مورد این مسئله توضیح دهیم که یادگیری زبان انگلیسی چه زمانی اتفاق می افتد. در حقیقت، زمانی که توجه (Attention) ما نسبت به موضوعی بالاست، فرایند یادگیری به صورت عمیق تری شکل می گیرد.
در این روش، به مدت 30 ثانیه به دقت به واژگان انگلیسی پنج صفحه از دفترچه لغتمان با معنی شان نگاه می کنیم. سپس دفترچه را می بندیم و هر آنچه را به خاطر می آوریم، یادداشت می کنیم.
حال ممکن است این سؤال برای شما پیش آید که: فایده این تمرین چیست؟ در پاسخ به این سؤال می بایست مثالی بزنیم. فرض کنیم زبان آموزی به 504 لغت انگلیسی در بیست صفحه از دفترچه لغت خود نگاه می کند. پس از گذشت 10 دقیقه وی فقط سی واژه را به خاطر می آورد. در حقیقت، علت اینکه وی آن سی واژه را به خاطر می آورد این است که توجه او به آن واژه ها نسبت به سایر واژگان انگلیسی بیشتر بوده است.
استفاده از زبان رمزی :
آنچه فرایند یادگیری زبان انگلیسی را به فعالیتی جذاب مبدل می سازد، استفاده از زبان رمزی است. برای مثال، به منظور یادگیری واژه Smuggle به معنی قاچاق کردن، می توان آن را در جمله ای رمزی همچون «اسماعیل قاچاقچی را سر مرز به خاطر Smuggle گرفتند» استفاده کرد.
یا در مثالی دیگر، برای یادگیری واژه Slim به معنی لاغر و باریک اندام ،می توان آن را در جمله طنزآلود «شما چقدر اسلیمی (Slim)، درست شبیه سیمی» به کار برد. جهت اطلاعات بیشتر در خصوص این روش یادگیری لغات انگلیسی می توانید به صفحه یادگیری 504 لغت ضروری با تکنیک زبان رمزی مراجعه کنید.
بازی با حروف الفبا :
در این تمرین یادگیری لغات انگلیسی، موضوعی را انتخاب می کنیم. سعی ما بر این است که برای صحبت کردن درباره موضوع از کلماتی استفاده کنیم که با یک حرف خاص، آغاز می شوند. مدت زمان صحبت باید حداکثر سه تا چهار دقیقه باشد و 60 تا 70 درصد کلمات هم با حرف مورد نظر آغاز شوند.
این تمرین سرعت پردازش مغز را در ارتباط با یافتن لغاتی خاص افزایش می دهد.
برای مثال، موضوع Sport با حرف S انتخاب می کنیم.
Sport S: Sport is an activity that Someone does for pleasure and needs physical effort or skill. It is done in a special area. It is usually governed by Sets of rules which serve to ensure fir competition.
تجسم کردن (Visualization) – تکنیک پیشرفته زبان رمزی :
بعضی از رشته های دانشگاهی همچون هنر و زیر شاخه های آن مثل معماری، بیشتر دانشجویانی را به خود جذب می کنند که از قابلیت تجسم کردن بالایی برخوردارند. در حقیقت، این دسته از دانشجویان با قدرت تجسم بالایی که دارند، به راحتی می توانند سازه هایی عظیم و متفاوت را در ذهن خود تصور کنند و سپس آن ها را از حالت انتزاعی در آورند و به واقعیت مبدل سازند. در فرایند زبان آموزی نیز می توان این بخش از مغز خود را تقویت کرد و از آن در جهت یادگیری لغات انگلیسی جدید بهره گرفت. زمانی که ما موقعیتی مرتبط با واژه دلخواه خود را تصور می کنیم، نشانهگذاری در ذهن ما عمیق تر اتفاق می افتد. به طور مثال ، برای یادگیری واژه Velocity به معنی «سرعت» می توانیم آن را در قالب این جمله به کار گیریم: «ولاسیتی زیاد باعث شد که راننده عابر پیاده رو ولو کنه تو خیابون.» حال به راحتی می توانیم با بستن چشمان خود و تکرار این جمله، صحنه را در ذهن خو تصور کنی. جهت اطلاعات بیشتر در خصوص این روش یادگیری لغات انگلیسی می توانید به صفحه یادگیری 504 لغت ضروری با تکنیک زبان رمزی مراجعه کنید.
واژه آرایی (Alliteration) – تکنیک پیشرفته زبان رمزی :
اکثر انسان ها قابلیت ذهنی خوبی برای ایجاد ارتباط آوایی میان کلمات دارند و از این رو کلماتی را که دارای شباهت آوایی هستند، بهتر به خاطر می آورند. برای مثال، به منظور یادگیری واژه Furnish به معنی مبله کردن می توان از جمله «فرشید اتاقش رو با یک فرش زیبا فرنیش کرده» کمک گرفت یا برای یادگیری واژه انگلیسی Hell به معنی جهنم می توان از جمله «توی هل آدمو هل میدن تو آتیش» کمک گرفت. جهت اطلاعات بیشتر در خصوص این روش یادگیری لغات انگلیسی می توانید به صفحه یادگیری 504 لغت ضروری با تکنیک زبان رمزی مراجعه کنید.
آيا شما هم سوالی داريد؟
سوالات زبان انگليسی خود را در بخش نظرات اين مطلب مطرح کنيد و تا آخر هفته جواب آن را دريافت کنيد.
لطفا با کلیک روی زیر ما را در گوگل محبوب کنید.
سلام و خداقوت
ممنون از راه حل های پیشنهادی خوبتون
من قبلا با جعبه لایتنر کلی لغت یادگرفته بودم و فک میکردم چون چند بار تکرار میشه حتما یادم میمونه ولی بعد که دیدم تو مکالمات نمیتونم ازشون استفاده کنم و گاها بازم معانی بعضی از کلمات یادم میرفت بعد کلی مدت که وقتمو تلف کرد فهمیدم اشتباه کردم کاش زودتر با سایت شما اشنا میشدم چون در همه موضوعات مکالمه،واژگان،گرامر و…مقاله برای راهنمایی دارین(((:
مررررررررررررسیییییییییی
هههه قسمت اموزش زبان با طنز خیلی جالبه و فک کنم از هر تکنیکی ممکنه بهتر جواب بده…حداقل واسه من(:
ایدخوبی خوبی بود
تو شیوه های یادگیری لغات انگلیسی اون قسمتی که فرمودین صدای خودمونو ضبط کنیم خوبه فقط من وقت ندارم گاهی هم تمبلیم میشه یه کم(:
سایتی هست ک بصورت فایل اماده صوتی اموزش لغت رو با همین تکنیکایی که شما گفتین ینی مثلا با جمله یا متضاد مترادف داشته باشه،ممنون میشم اگه معرفی کنین
خیلی خوب میشه میتونم زمانایی که بیخودی هدر میره زبان یاد بگیرم(((:
یه سوال ازتون داشتم من رشتم نرم افزاره و بیشتر علاقه دارم که تو زمینه رشته خودم زبانمو تقویت کنم،ینی تو حفظ لغت بیشتر کلمات تخصصی رشته خودمو یاد بگیرم که بدرد کارمم بخوره،میخوام مقاله های مرتبط با رشته خودمو بخونم و متوجه بشم،سایتی هست که زبان رو بصورت تخصصی برای رشته های مختلف داشته باشه؟ مخصوصا برای کامپیوتریا که زبان خیلی براشون مهمه
راستی اگه سایتی باشه که فایل صوتی و تصویری داشته باشه خیلی بهتره
ممنون از وجودتون(*:
خیلی ممنون بابت مقاله شیوه های یادگیری لغات انگلیسی
من وقتی چک کردم خیلی از این روش ها رو حتی به بار هم امتحان نکرده بودم
فقط روش جمع آوری واژگان رو انجام میدادم که معمولا کم به دفترچه ام دوباره سر می زدم
و روش شکار واژه
روش شکار وازه ها تفننی تره
در شیوه های یادگیری لغات انگلیسی روش اجرا رو من باهاش موافقم هر فلش کارتی که تهیه می کنیم توی هر درسی چند تا لغت که کارایی نداره پیدامیشه customize کردن فلش کارت ها متناسب با خودمون خیلی به بهبود روند یادگیری کمک میکنه
به نظر من بهترین راه از شیوه های یادگیری لغات انگلیسی استفاده از رمز است که شما مجموعه های بسیار خوبی را تو این زمینه تهیه کرده اید، و یکی دیگه از راه هایی که من امتحان کردم اینه که وقتی واژه رو به بخش های ریشه و پسوند و پیشوند تقسیم میکنیم چندین واژه رو به صورت یکجا یاد میگیریم، می فهمیم که هر پسوندی یا پیشوندی چه تغییری به معنای جمله میده مثلا یک پسوند اسم ساز یا صفت سازه واینکه با فعل اسم و صفت یک واژه آشنا میشیم .
تکنیک پیشرفته زبان رمزی واژه آرایی (Alliteration) خیلی به نظرم جالب و بامزه است، یه نوع بازیه که با تکرار جمله تو ذهنمون میمونه.
بسیار عالییی
آفرین
خیلی متن های جالبی توی سایتتون قرار دادید، من که در قسمت رو میخونم مشتاق میشم که حتما اجرا کنم و اثرش رو ببینم ومطمئنم که اثر گذاره
از سایت زبان رمزی بابت مقالات خوبش در زمینه شیوه های تقویت زبان انگایسی و همچنین محصولات باکیفیت در بخش فروشگاه تشکر میکنم.
روش بازی با حروف الفبا به نظرم روش سختی باشه و همه نتونن انجام بدن
و کاش توی مقاله تون ذکر میکردید که هر بخش رو تقریبا چقد روش وقت بزاریم، یه ماه ،شش ماه ؟
با توجه به اینکه روش تصویرسازی یا کد گذاری لغات یا همانطور که در این مقاله عنوان کردید روش تداعی معانی اخیرا به عنوان یکی از شیوه های نوین برای به خاطر سپردن بهتر لغات در زمان کمتر و با صرف وقت کمتری مطرح شده است که امکان ماندگاری بیشتر لغات در ذهن مخاطب را نیز فراهم می آورد، و امروزه همایش هایی هم در جای جای ایران در این خصوص برگزار می شود آیا به نظر شما این روش واقعا به همان اندازه که صحبتش به میان است تاثیرگذار است؟
من لغات انگلیسی خیلی زیادی بلدم اما نمیتونم اونها رو در مکالمه و جمله به کار ببرم! چکار کنم؟!
besyar aali bood,man az un daste adamaee am ke gooshe ketab o jozve ham har kalame ee k mibinam yaddasht mokonam aslanam chiz badi nist harvaqt hoselam sar mire una ro mikhoonam vali khob behtare k daftarche loqat dashte bashim, mishe har kalame didim harja yaddasht konim bad sare forsat vared daftarche loqat konim.
دست گلتون درد نکنه very nice
تشکر از مقالات خوبتون
یه نکته ای در مقاله ای خوندم در مورد لغات انگلیسی و شیوه یادگیری آن که خالی از لطف نیست که اینجا براتون بزارم، نوشته شده بود برای یادگیری لغات باید خود را در معرض لغت قراردهید، یعنی چی؟ یعنی اینکه به عنوانمثال اگر لغت virtual را داخل دیکشنری ببینیم و چندین بار تکرار کنیم، این کار تماس مصنوعی با این لغت محسوب میشود. اما اگر همین لغت virtual را یکبار در یک فیلم ببینیم یا در مقاله یا هنگام کار باکامپیوترمون و آن را بفهمیم، در این موقعیت با این لغت تماسی طبیعی داشتهایم و این لغت بهتر در ذهن ما قرار میگیره
خدا قوت
خیلی از سایت ها فایل هایی گذاشتن مثلا هزار کلمه کاربردی
3200 کلمه که اول باید بیاموزید و این جور چیزا حالا به نظر شما بهتر نیست کلماتی که می خوایم شیوه های یادگیری لغات انگلیسی رو روش پیاده کنیم از بین این کلمات و این فایل ها گزینش کنیم؟
سلام دوست عزیز
به نظر من بهتره اول نیاز خودتون رو بسنجید به عنوان مثال زبان انگلیسی را برای تحصیلات دانشگاهی می خواین یا برای استفاده عمومی ؟ و بعد با توجه به این کتاب مناسب رو انتخاب کنید. به عنوان مثال اگر هدف شما شرکت در آزمون تافل باشه مسلما کتاب هایی که به همین منظور گردآوری شدن مثل 1100 لغت و … می تونن گزینه های مناسبی باشن
به نظر من ما باید لغات رو با دیدن فیلم یاد بگیرید از راه یادگیری لغات زبان انگلیسی با فیلم نهتنها معنی لغتها بلکه طرز استفاده از آنها نیز برایتان روشن میشود. یعنی با یک تیر دو نشان.
سلام خسته نباشيد سايت بسيار خوب و پر باري داريد
با سلام
بعضی از سایت ها برای روش حفظ لغات انگلیسی استفاده از جعبه جی 5 را توصیه می کنند، به نظر شما محصولات جی 5 می توانند مفید باشند یا تنها به همین تکنیک های گفته شده در مقاله شیوه های یادگیری لغات انگلیسی شما اکتفا کنیم و یا اگر میشه در استفاده از تکنیک گزینش واژه یا ریشه یابی واژه یا آموزش گرامر به صورت تلفیقی از جی5 استفاده کرد؟