دسته بندی ها
بزن بریم

راه های تقویت مکالمه انگلیسی

راههای تقویت مکالمه زبان انگلیسی چیست ؟

چگونه انگلیسی روان صحبت کنیم ؟

بهترین راه برای آموزش اسپیکینگ زبان انگلیسی چیست ؟

تقویت مهارت speaking چگونه میسر خواهد شد ؟

 

بهترین راه آموزش مکالمه زبان انگلیسی و یا بهترین متد conversation چیست ؟

این ها سوالاتی است که ممکن است در ذهن شما انبار شده باشد و یا جواب قانع کننده ای برای آن دریافت نکرده باشید. در این بخش به راه های تقویت مهارت مکالمه انگلیسی (Speaking)، خواهیم پرداخت. در بخش گذشته ( 11 گام یادگیری زبان انگلیسیبا مفهوم برنامه زبانی خاص برای هر زبان آموز آشنا شدیم. اکنون زمان آن رسیده است که به اصول فراگرفته شده جامه عمل بپوشانیم و این، میسر نیست مگر با تبعیت از برنامه خاص خود در ارتباط با مهارت های زبانی.
زبان آموزی فعالیتی پیوسته و برنامه ای ثابت است. در این قسمت تمرین هایی معرفی می شوند که لازم است روزانه وقت مشخصی را به آن ها اختصاص دهیم تا به پیشرفت مورد نظر خود در این زمینه برسیم. برای مثال، اگر هر یک از این فعالیت ها یک ساعت زمان می‌برد و ما به عنوان زبان آموز به دلیل مشغله زیاد نمی توانیم این زمان را به تمرین هر یک از مهارت های زبان انگلیسی اختصاص دهیم، حداقل کاری که می توانیم انجام دهیم این است که به مدت یک ربع ساعت به تمرین هر یک از چهار مهارت بپردازیم.
شایان گفتن است که تفاوت دو مهارت گفتن و شنیدن با مهارت های خواندن و نوشتن این است که برای تقویت دو مهارت اول باید به طور پیوسته و روزانه زمان اختصاص دهیم؛ زیرا هر گونه وقفه در تمرین این دو مهارت موجب افت زبان آموز در این مهارت ها می شود. در حالی که در صورت بروز وقفه ای کوتاه در تمرین مهارت های خواندن و نوشتن، زبان آموز در این مهارت دچار ضعف درخور توجهی نخواهد شد.

 

 تقویت مهارت مکالمه انگلیسی (Speaking)

 تقویت مهارت مکالمه انگلیسی

در حوزه تقویت مهارت مکالمه انگلیسی، گام های زیر به ترتیب اولویت بیان شده اند؛ بنابراین، تقدم و تأخر آن ها از اهمیت بسزایی برخوردار است. برای مثال، چنانچه کسی بدون کسب تبحر در گام های ابتدایی، مثلا به تمرین های «هفت ثانیه» ای- که در بخش های بعدی از آن یاد خواهد شد- بپردازد نتیجه مطلوب را کسب نخواهد کرد؛ چرا که تعریف واژه ها را آن طور که باید و شاید بلد نیست. در ضمن، زبان آموزانی که قصد دارند تمرین های این بخش را انجام دهند، می بایست دست کم واژگان ضروری زبان مد نظر را فرا گرفته باشد.

 

گام اول – تعریف کردن واژه :

اولین گام برای تقویت مهارت مکالمه انگلیسی، توانایی تعریف واژگان در زبان مقصد است. منظور از تعریف واژه این است که زبان آموز یک واژه را در قالب یک یا چند جمله کوتاه با استفاده از جملات خود تعریف (Define) کند. حال ممکن است این پرسش پیش آید که هدف از اینکار چیست. به منظور نشان دادن تأثیر این کار مثالی می آوریم که امیدواریم تا حد زیادی این مسئله را روشن سازد.

آیا تاکنون به این مسئله فکر کرده اید که چرا زبان مادری تا این اندازه در فرد درونی و فراموش نشدنی می شود؟

فرض کنید پدر دارد روزنامه می خواند و ناگهان کودک دو ساله وی روزنامه را پاره می کند. مادر کودک در عکس العمل به این کار می گوید: «عزیزم، روزنامه برای خواندن است نه پاره کردن.»
در اینجا در واقع مادر واژه روزنامه را برای کودک خود تعریف می کند: «روزنامه چیزی است برای خواندن».

البته عوامل زیادی در نهادین شدن زبان مادری در فرد مفیدند اما تعریف واژه سهم بسزایی در این زمینه دارد. از این رو به والدین توصیه می شود در زمانی که فرزندانشان در حال یادگیری زبان اول یا آموختن زبان دوم هستند، با طرح پرسش هایی، تعریف واژگان را به آن ها بیاموزند.
همان طور که اشاره شد، اولین و مهم ترین گام برای تقویت مهارت مکالمه انگلیسی توانایی تعریف کردن واژه است. به عبارتی، می بایست روزی 10 تا 15 واژه انگلیسی را به صورت تصادفی از محیط انتخاب و برای خود تعریف کنیم. البته بهتر است این کار با صدای بلند انجام شود؛ به طوری که اگر کسی نزدیک ما بود صدایمان را بشنود. این کار از لحاظ روان شناختی تأثیر زیادی در تقویت مهارت مکالمه انگلیسی و همچنین افزایش اعتماد به نفس دارد.

برای تعریف کردن لغات در زبان انگلیسی، بایستی در حد امکان از واژگان ساده و محدود استفاده کرد. مثلا برای تعریف اشیا می توانید از واژه Something (چیزی)، برای تعریف اشخاص از واژه Someone (کسی) و برای تعریف مکان ها از واژه Somewhere (جایی) استفاده کنید.
 مثال:

Book: Something that I read.

Park: Somewhere that I play there

Teacher: Someone that teaches lesson.

.کتاب: چیزی که من می خوانم

.پارک: جایی که من در آنجا بازی می کنم

معلم: کسی که درس می دهد.

21

 سپس لازم است زبان آموز معنی واژگان انگلیسی را در فرهنگ لغت (دیکشنری) تک زبانه بررسی کند. لازم به گفتن است که زبان آموزان زبان انگلیسی در مرحله مقدماتی، می توانند از فرهنگ Oxford Elementary و در مرحله پیشرفته از فرهنگ Oxford Advanced استفاده کنند. در این مرحله، زبان آموز می تواند از تعریف ارائه شده در فرهنگ ایده بگیرد. برای روشن شدن مطلب مثالی می زنیم:

مثال فارسی:
مداد: مداد ابزاری برای نوشتن، طراحی و نقاشی است و انواع گوناگونی دارد.

 در فارسی مداد به معنای مرکب تحریر است و در متون کهن نیز همین معنا را می دهد. بخش خارجی مداد معمولا از چوب یا کاغذ ساخته می شود و درون آن مغزی مداد، که بخش استوانه ای شکل و باریکی است، قرار می گیرد. این مغزی از ماده سیاهی به نام گرافیت یا مواد رنگی به همراه ترکیبات دیگر تشکیل می‌شود.

مثال انگلیسی:
در مرحله اول، واژه Car به معنای ماشین را این گونه تعریف می کنیم:

Something that I can drive.

سپس، تعریف واژه را از فرهنگ لغت مناسب با سطح آموزش خود (Advanced/Elementary) به منظور ایده گرفتن می خوانیم و پس از آن، تعریف خود را با تعریف فرهنگ لغت ترکیب می کنیم:

Car: A rood vehicle with an engine and four wheels that can carry a small number of passengers.

در اینجاست که با واژه جدید Venicle برخورد می کنیم. منظور از ایده گرفتن این است که زبان آموز این واژه جدید را هنگام بررسی کردن معنی واژه Car در فرهنگ لغت می آموزد. تجربه نشان داده است که واژگانی که زبان آموز از این طریق می‌آموزد، به ندرت از خاطرش محو می شوند.

حال ممکن است این سؤال پیش آید که برای پیدا کردن معنی واژه جدید Vehicle چه باید کرد؟

راهکاری که به بیشتر زبان آموزان مقدماتی توصیه می شود این است که برای بررسی معنی واژگان جدیدی که در تعریف یک واژه با آن مواجه می گردند، به یک فرهنگ دو زبانه (برای مثال انگلیسی به فارسی) رجوع کنند. راه دوم که بیشتر به زبان آموزان سطح متوسطه و پیشرفته توصیه می شود، بررسی واژگان جدید در یک فرهنگ تک زبانه مثل Oxford Advanced است.
اگر زبان آموز طی شش ماه اول زبان آموزی خود این روش را در تعریف واژگان انگلیسی پیاده کند، یادگیری زبان انگلیسی اش تضمین می شود. متأسفانه بسیاری از روش های آموزش زبان انگلیسی در کشور این شش ماه حیاتی را به تعویق می اندازند.

 

از فواید تمرین تعریف واژگان می توان به موارد زبر اشاره کرد:

1- تقویت مکالمه انگلیسی؛
2- افزایش زنجیره معنایی در ذهن؛ برای مثال، در تعریف واژه ماشین، معنی واژگان مسافر، وسیله نقلیه، رانندگی و حمل و نقل هم در ذهن زبان آموز نقش می بندند.
3- کم شدن تداخل زبان مادری با زبان دوم یا سوم؛ تجربه نشان داده است که وقتی شخصی می خواهد به زبان دوم صحبت کند، مفاهیم در ابتد به زبان مادری در ذهنش شکل می گیرند. با انجام دادن تمرین تعریف واژه، تداخل دو زبان تا حد زیادی کاهش می یابد و مشکل ترجمه از فارسی به انگلیسی- که مشکل بسیاری از ما زبان آموزان در حین صحبت کردن است- به حداقل می رسد.
4- آشنایی با کربردهای گوناگون واژگان؛
5- آشنایی با ساختارهای دستوری مناسب؛ با رجوع به فرهنگ لغت و تطبیق ساختار دستوری اراته شده در آن با ساختاری که خود در تعریف واژه از آن استفاده کرده ایم، به اصطلاح ساختار خویش می پردازیم و بدین ترتیب، ساختار مناسب را فرا می گیریم.
6- آشنایی با واژگان جدید و ماندگاری بیشتر آن ها در ذهن.

 

ویدئو مربوط به این قسمت را از اینجا تماشا کنید

https://youtu.be/vR4D1CFEbmE

مسعود وجدانی درستکار

 

گام دوم – خلاصه سازی :

3
دومین گام مهم در تقویت مهارت مکالمه انگلیسی، خلاصه کردن یک متن انگلیسی یا یک داستان کوتاه انگلیسی است. می توانیم با توجه به سطحی که داریم، یک متن هفت تا هشت خطی انگلیسی را انتخاب کرده سپس با بیان شخصی خود و با استفاده از واژگانی که بلدیم، آن را بازگویی کنیم.

زبان آموزانی که در سطح ابتدایی یا متوسط زبان انگلیسی هستند، می توانند از داستان ها کوتاه انگلیسی برای خلاصه گویی استفاده کنند. زبان آموزان سطح پیشرفته زبان انگلیسی نیز برای این کار از اخبار یا متون تخصصی رشته تحصیلی خود استفاده می کنند.
در این مرحله نیازی به خلاصه برداری به صورت کتبی نیست. همچنین می بایست از حفظ کردن متن بپرهیزیم؛ چرا که حفظ کردن به این شکل، توانمندی تولید و خلاقیت زبانی را در ذهنمان کاهش می دهد.
آنچه همواره یادگیری زبان انگلیسی را به فعالیتی لذت بخش مبدل می سازد، دریافت بازخورد از جانب اطرافیان است. به عبارت دیگر، اگر یادگیری زبان انگلیسی را به صورت گروهی دنبال می کنیم، پس از آنکه به بازگویی پرداختیم بهتر است از هم گروهی خود بخواهیم که نظرش را درباره مطالبی که بیان کرده ایم، بازگو کند. در غیر این صورت، بهتر است هنگام بیان خلاصه مطلب، صدای خود را ضبط کنیم. سپس به آن گوش دهیم و از عملکر خود مطلع شویم.

مزیت این تمرین این است که زبان آموز در زبان انگلیسی توانایی تولید پیدا می کند.

 

گام سوم – صحبت کردن با خود :

4
سومین گام در تقویت مکالمه انگلیسی، با خود صحبت کردن است. به عبارت دیگر، می بایست درباره هر موضوع که به ذهنمان می رسد، در حین راه رفتن، غذا خوردن، تلویزیون دیدن و دیگر مواقع با خود صحبت کنیم. تمرین درونی سازی یا Internalization، یکی از همان کارهایی است که ما همواره به منظور تقویت مهارت گفتاری خوددر زبان های مختلف انجام می دهیم. به این صورت که در حدود چهار تا پنج دقیقه راجع به موضوعی مشخص- برای مثال سریالی که شب قبل از تلوزیون دیده ایم- با خود صحبت می کنیم. این تمرین می تواند با صدای بلند انجام شود تا فردی که در کنار ما ایستاده است، صدایمان را بشنود. اگر موقعیت اجازه نمی دهد که با صدای بلند صحبت کنیم، می توانیم این تمرین را به صورت نجوا انجام دهیم.

از فواید این تمرین افزایش جسارت زبان آموز در گفتار و نزدیکتر شدن شیوه صحبت کردن وی به شیوه گویشوران زبان انگیسی است.

 

گام چهارم –  مغز و یادگیری زبان انگلیسی

چنانچه بخواهیم فرایند یادگیری را به طور عمیق بررسی کنیم، لازم است رابطه بین مغز و یادگیری زبان انگلیسی را نیز مد نظر قرار دهیم. در واقع، قسمت هایی از مغز مختص یادگیری زبان انگلیسی هستند. ما در این قسمت به آموزش تمرین هایی می پردازیم که قسمت های مرتبط با یادگیری زبان انگلیسی در مغز را تقویت می کنند.

مشکلی که اکثر زبان آموزان در حین مکالمه انگلیسی با آن رو به رو می شوند، ارتباط دادن واژگان به یکدیگر یکی پس از دیگری است.

گام چهارم در واقع یک بازی واژه ای بسیار مفید جهت تقویت ذهن برای یافتن واژه مناسب در کمترین زمان ممکن است که منجر به شکلی گیری یک زنجیره معنایی و لغوی خوب، تقویت حافظه کوتاه مدت و همچنین یادگیری واژگان انگلیسی مرتبط به هم می شود.

 تمرین هفت ثانیه ای اول  

دراین مرحله، برگه ای سفید در ابعاد تقریبی 8*9 تهیه می کنیم و تعداد بیست واژه را در دو ستون روی آن می نویسیم. اکنون در مدت زمان هفت ثانیه می بایست چهار واژه مرتبط با هر یک از بیست واژه روی برگه را بازگو کنیم.

5

مثال فارسی:
برای واژه مدرسه می توان چهار واژه کتاب، هم کلاسی، معلم و امتحان را در نظر گرفت.

مثال انگلیسی:
چنانچه واژه اصلی Car باشد، چهار واژه مرتبط با آن عبارت اند از:

Traffic, drive, passenger, road

چنانچه واژه اصلی Airplane باشد، چهار واژه مرتبط با آن عبارت اند از:

Pilot, flight, crew, airport

چنانچه واژه اصلی Police باشد، چهار واژه مرتبط با آن عبارت اند از:

Police officer, police station, policeman, siren

نکته : بیش از دو ثانیه مکث برای بیان واژگان مرتبط جایز نیست.

در مراحل پیشرفته این تمرین ،چند واژه اصلی را که یکی از آن ها می تواند Car، باشد، انتخاب کرده و یک واژه مشترک در آن ها را بازگو می کنیم.
 مثال:

Car, Chair, Bed Sit

از فواید این تمرین آن است که زبان آموزان با انجام دادن آن دایره واژگان خود را تقویت میکنند.

 

گام پنجم –  تمرین هفت ثانیه ای دوم :

گام پنجم تقویت مکالمه انگلیسی بسیار به مورد قبل مرتبط است؛ به این ترتیب که زبان آموز می بایست در مقابل هر یک از واژگان داخل کارت، یکی از حروف الفبای انگلیسی را به دلخواه بنویسد. سپس در صورتی که در سطح پیشرفته قرار داشته باشد، ظرف مدت هفت ثانیه می بایست چهار واژه مرتبط را بازگو کند اما اگر در سطح متوسط رو به پایین باشد، می بایست سه واژه را بازگو کند ولی این بار واژه ها باید با حرفی که در مقابل آن ها نوشته شده است، شروع شوند.
 مثال برای سطح متوسط و پایین تر:

Car: D Drive, Driver, Danger

School: C Class, Classmate, Course

 مثال برای سطح پیشرفته:

Literature: S Scholar, Student, Society, Semantic

Language: P Practice, Pragmatics, Program, Pedagogic

 

گام ششم –  تمرین هفت ثانیه ای سوم :
در گام ششم، زبان آموز می بایست هر کدام از واژگان فهرست شده را ظرف هفت ثانیه با استفاده از چهار واژه اصلی در سطح متوسط و متوسط رو به پایین و پنج واژه اصلی در سطح پیشرفته تعریف کند. ضمنا بیش از دو ثانیه مکث جایز نیست.

 مثال برای سطح متوسط و پایین تر:

Car: Car is a vehicle that we use to go to other locations.

School: School is a place where children go to be educated.

 مثال برای سطح پیشرفته:

Literature: Pieces of writing or printed information on a particular subject.

Economic: Connected with the trade, industry and development of wealth of a country, on area or a society.

در واقع، می توان تمرین قبل را با همان تعداد واژگان اما تعریفی متفاوت و تا حدودی جامع تر از تعریف اول نیز انجام داد (برای سطح متوسط، متوسط رو به پایین چهار واژه و برا ی سطح پیشرفته پنج واژه). تسلط کامل در انجام دادن این تمرین نشان دهنده پیشرفت خلاقیت ذهن در زمینه تولید جملات در زبان انگلیسی است. همچنین این روش در تسریع فرایند واژه یابی مفید است.

 مثال برای سطح متوسط و پایین تر:

Car: If wi use our own vehicle to go to other locations, we should …

 مثال برای سطح پیشرفته:

Literature: Pieces of writing that ari valued as works of art, especially novels, plays and poems.

گام هفتم –  ساخت جمله سلسله مراتبی :
در گام هفتم تقویت مکالمه انگلیسی، پنج واژه ای را که به تازگی فرا گرفته ایم، روی یک کارت واژه می نویسیم. در مرحله اول با ساخت یک جمله، اولین واژه را در قالب جمله منطقی به واژه بعد ارتباط می دهیم و به همین ترتیب ادامه می دهیم تا به واژه پنجم با ششم برسیم. با این تمرین توانایی برقراری ارتباط معنایی و منطقی مناسب بین جملات را پیدا می کنیم. همچنین، خلاقیت ذهنی ما برای بداهه گویی در زبان انگیسی افزایش می یابد.

 مثال انگلیسی:

1. Apple
2. Good
3. Eat
4. Health
5. Everyday

اکنون واژگان بالا را در قالب جملاتی معنا دار به یکدیگر مرتبط می سازیم:

Apple is good.

It is good to eat apple.

Of you eat apple, it is good for your health.

It is good for your health to eat an apple everyday.

نکته :

آنچه زبان آموزان همیشه باید مد نظر داشته باشند، این است که کلیه تمرین های مربوط به واژگان را روی کارت واژه انجام دهند.

آن ها در مراحل پیشرفته می توانند استفاده از کارت را کنار بگذارند وصرفا از دفترچه دوم استفاده کنند.

علاوه بر این، می بایست کلیه تمرین های لغت آموزی را با یکدیگر تلفیق کنند و همراه با هم به کار بندند.

انجام تمرینات فوق به روش صحیح گامی بلند در راستای تقویت مکالمه انگلیسی زبان آموزان خواهد بود.

 

آيا شما هم سوالی داريد؟

سوالات زبان انگليسی خود را در بخش نظرات اين مطلب مطرح کنيد و تا آخر هفته جواب آن را دريافت کنيد.

 

لطفا با کلیک روی زیر ما را در گوگل محبوب کنید.

تیم زبان رمزی وب‌سایت

‫30 نظر

  • sadegh گفت:

    خیلی خوشحالم که با سایت شما آشنا شدم . . . از شما و زحماتی که می شید تشکرمیکنم موفق باشید

  • یاسمین گفت:

    ممنون از آموزش های خوبتون
    یک پیشنهاد داشتم : اگه امکان داشته باشه فایل صوتی مربوط به آموزشهارو بذارید خیلی عالی میشه

  • آذین گفت:

    واقعا عالیه مطالبتون مخصوصا مقاله تقویت مهارت مکالمه انگلیسی، من چندین ساله زبان میخونم و همه مهارتها رو میتونم تقویت کنم جز speaking
    وقتی قسمت اول این مقاله رو تمرین کردم هم برام جذاب بود، خسته کننده نبود مثل بازی میمونست، هم اینکه با صدای بلند که کلماتو تعریف می کنیم کمکم ترسم از حرف زدن ریخت، وقتی توی دیکشنری تک زبانه تعریف کلمه رو چک میکنم کلمات بیشتری یاد میگیرم و دایره لغاتم تو حول و حوش همون کلمه بالا میره،
    چون یکی از ایراداتی که ما توی speaking داریم قالبا اینه که وسط حرف زدن کلمه کم میاریم، می خوایم یه کلمه روبگیم نمیدونیم تو زبان انگلیسی چی میشه، ولی بااستفاده از روش تعریف کردن واژه در مقاله تقویت مهارت مکالمه انگلیسی این مشکل به وضوح برطرف میشه، اعتماد به نفس آدم بالا میره
    فقط آدم باید همت کنه و هرروز وقت بزاره مثلا من یک دیکشنری اکسفورد تک زبانه دارم توی کیفم گذاشتم تو مسیرها یاجاهایی که تنهام روش تعریف کردن واژه رو تمرین میکنم.
    تشکر میکنم از روش های عالییی تون.

  • azar گفت:

    این سهل ممتنع که میگن به این میگنا…من برای راه های تقویت مکالمه انگلیسی تا حالا به سایت های مختلفی سر زدم ولی راه حل های شما و دلایل شما برای پیشنهاد شون واقعا برام جالب و جدید بود…سعی میکنم از همین امروز شروع کنم
    ممنووووووووووووووووون از سایت خوبتوووووووووووووووووووووووون

  • امیرمحمد گفت:

    منکه وقت ندارم همه این روش ها رو انجام بدم
    اصلا آدم نمیرسه اونم هرروز
    ولی خب مطالب این مقاله که به راههای تقویت مکالمه انگلیسی میپردازه قشنگه
    من میرم کلاس زبان استادمون روش خلاصه سازی رو باهامون کار میکنه
    در واقع مجبورمون میکنه و واقعا تاثیرداره به شرطی که از جمله های خود متن کپی نکنیم تو حرفامون سعی کنیم خودمون بنویسیم ازکلمات خودمون استفاده کنیم

  • amin گفت:

    مرسی از راه های خوب پیشنهادیتون تو مقاله راه های تقویت مکالمه انگلیسی
    اگه بشه چن تا ویدوئو و فیلم اموزشی خوب هم معرفی کنین ممنون میشم،تجربه نشون داده دیالوگ های فیلمو بهتر میتونم بخاطر بسپارم و استفاده کنم…

  • هستی گفت:

    اقا امین فک میکنم بهترین راه تقویت مکالمه زبان انگلیسی استفاده از ویدئوها و فیلم های اموزشی دوره ایه…این ویدئوها معمولا از سطح بسیار ابتدایی شروع میشن تا سطح پیشرفته هم دارن،من خودم مجموعه English Today استفاده میکنم خیلی راضیم میتونین از نت دانلود کنین،مجموعه Extra هم مجموعه خوبیه …

  • amin گفت:

    ممنون هستی خانم،اره درست میگین حالا یادم اومد چندین سال پیش که مجموعهfamily albuom رو کار میکردم خیلی خوب تو ذهنم میموند چون قسمت هاش هم به هم مربوط بود ادم مشتاق میشد ادامه بده و بقیه قسمتاشم ببینه…

  • امیرحسین گفت:

    با سلام وخسته نباشید و تشکر از مقاله خوبتون راه های تقویت مکالمه انگلیسی
    میخواستم اگر امکان داره در مورد اینکه آیا همه ی گام هارو باید هم زمان با هم اغاز کرد یا هرکدام بازه ای دارند بیشتر توضیح بدهید.
    برای مثال ما باید ابتدا روش اول تعریف کردن واژه را به مدت یک ماه تمرین کنیم و زمانی که احساس کردیم در این روش پشرفت کردیم به سراغ روش خلاصه سازی و بعد صحبت کردن با خود و …برویم؟

  • متینه گفت:

    خیلی راهکار های خوبی در زمینه تقویت مکالمه زبان انگلیسی ارائه دادید ازتون تشکر می کنم وخواهشی که ازتون دارم اینه که لطفا تکنیک های هفت ثانیه ای رو بیشتر باز کنید، مخصوصا برای سطح مبتدی و متوسطه

  • رضا گفت:

    سلام
    مطلباتون خوبه مخصوصا راههای تقویت مکالمه زبان انگلیسی
    ولی خواهشا انقد غلط املائی نداشته باشید.

  • فاخته گفت:

    مرسی از راه حل های مفیدتون برای تقویت مکالمه انگلیسی
    منم یه پیشنهاد واسه دوستای علاقه مند به موزیک دارم من خودم خیلی به اهنگ علاقه دارم و برای یادگیری لغات خیلی بهم کمک میکنه فقط چون زبان شعر با مکالمه عادی معمولا متفاوته شاید زیادواسه مکالمه کار نیاد اما خب واسه اوقات فراغت میتونه راه حل خوبی باشه…هم فاله هم تماشا
    فقط یه کم صبر و حوصله میخواد چون یه وقتایی یه جاهایی از اهنگو ممکنه نفهمی و مجبور باشی برگردونی

  • شیما گفت:

    اول از همه تشکر می کنم از سایت بسیار خوبتون
    در مورد راههای تقویت مکالمه در برخی از سایت ها خوندن کتاب های listening و گوش کردن به فایل های صوتی اون و همچنین کتاب های reading که موضوعی هستند و اطلاعات مارو در یک موضوع افزایش می دهند توصیه شده اما شما در این مقاله از آن روش ها حرفی نزدید.

  • اسماعیل گفت:

    سلام
    خیلی مقالتون عالی بود
    من چندین ساله که زبان می خونم و هر از گاهی سطحم بالا میره و گاهی به شدت افت میکنه
    حالا با خوندن این مقاله متوجه شدم که برای اینکه مهارت های گفتن و شنیدنم افت نکنه نیاز به تمرین روزانه هست
    از این که راههای برای تقویت مکالمه قرار دادید ممنون

  • فرناز گفت:

    خیلی قشنگ بود
    من می خواستم speaking ام رو تقویت کنم اما نمیدونستم چطوری با اشننا شدن با سایت خوبتون و خوندن مقاله راه های تقویت مکالمه انگلیسی از حالت سر در گمی در اومدم.

  • ایدا گفت:

    یه سوالی داشتم ازتون من توی ساخت جمله سلسله مراتبی ضعف دارم نمی تونم با اون سرعت بگم گاهی وقتا هم اصلا نمیتونم جمله ای بگم به نظرتون باید چیکار کنم؟

  • محمد حسین گفت:

    منکه اومدم با خودم بلند بلند انگلیسی حرف زدن، جلوی ادم ها سخته یا باید زمانی اینکارو بکنم که کسی اطرافم نباشه

  • حنانه گفت:

    چقد این روش تعریف کردن واژه جالبه من که از همه روش های گفته شده توی مقاله راه های تقویت مکالمه انگلیسی این روش رو از همه بیشتر دوس دارم.

  • مریم گفت:

    سلام
    توی این مقاله تون راه های تقویت مکالمه انگلیسی یکی از روش ها رو خلاصه سازی عنوان کردید سوالی که ازتون داشتم اینه که روش خاصی برای خلاصه سازی هست؟ من خلاصه هام از خود داستان طولانی تر میشه

  • کریمی گفت:

    ممنون از سایت خوبتون که به صورت تخصصی به موضوع زبان انگلیسی و راههای تقویت آن می پردازد
    مقاله راههای تقویت مکالمه انگلیسی ومخصوصا پاراگراف مربوط به مغز و یادگیری زبان انگلیسی بسیار مفید بود.

  • تکتم گفت:

    یکی از راههایی که برای تقویت مهارت های زبان مفیده ایجاد انگیزه در یادگیری زبان انگلیسی هستش کاری که سایت خوب شما در این راه تلاش مییکنه
    تشکر ویژه دارم ازتون

  • محمد گفت:

    چیزی که به نظر من توی این مقاله بهش توجه نشده تلفظ ها، اهنگ صدا، فراز و فرود های جمله، استرس روی کدام قسمت کلمه است، به نظر من خیلی از زبان آموزان که مکالمه ضعیفی دارند جدای از ضعف در کلمه و همه مواردی که به خوبی در مقاله راه های تقویت مکالمه انگلیسی بهشون اشاره شده عدم اعتماد به نفس ناشی از ضعف در بخش آوایی مکالمه دارند یعنی مشکل در تلفظ، ترس از تلفظ غلط یا ندونستن اینکه کجای جمله باید بلندتر ادا بشه یا کجای جمله اهسته تر تا بتونه به خوبی تاثیرشو بزاره، یا تاثیر درست بزاره مثلا جمله سوالی، سوالی گفته بشه، جمله ای که تعجبیه واقعا تعجب فرد رو برسونه
    که برای تقویت این بخش من به شخصه تکنیک سایه(shadowing) رو با مطالعه سایتی فراگرفتم و به همه علاقه مندان به تقویت مکالمه انگلیسی توصیه می کنم.

  • محمد گفت:

    برای اینکه بدونید تکنیک سایه چیه یه تعریفی از این تکنیک دقیقا طبق گفته همون منبع براتون میزارم

    ساده‌ترین تعریف تکنیک سایه وقتی است که در حال شنیدن سخنان یک گوینده باشید، به‌محض اینکه ایشان هر سخنی بگوید شما نیز به‌سرعت بعد از وی، آن سخن را بلند تکرار کنید. مثل همراهی کردن با ترانه‌ی موزیک محبوبتان. یعنی هرچه می‌شنوید همان را دقیقاً تکرار می‌کنید و سعی می‌کنید که تغییرات صدا، آهنگ صدا، حالات روحی گوینده و حتی حرکات بدنی گوینده را تقلید کنید. البته لازم نیست که حتماً بلند صحبت کنید. می‌توانید این فرایند را در ذهن خود نیز انجام دهید. دقیقاً دوباره مثل آهنگ محبوبتان که بعضی مواقع آن را در ذهن خود مرور می‌کنید. بنابراین وقتی در یک مکان عمومی قرار دارید و در حال گوش دادن به یک مکالمه انگلیسی هستید و می‌خواهید تکنیک سایه را نیز پیاده‌سازی کنید، می‌توانید آن را در ذهن خود انجام دهید.

  • محمد گفت:

    وقتی از تکنیک سایه استفاده کنید در کنار و شاید بعد از همه تکنیک های گفته شده در این مقاله دیگه تن صداتون حالت رباتی نداره و واقعی تر و طبیعی تر حرف میزنید، البته اولش سخته اما به مرور براتون آسون تر میشه و باتمرین و مداومت همونطور که در مقالات ۱۱ گام مهم یادگیری زبان انگلیسی و راههای تقویت مهارت شنیداری هم به اهمیت تمرین و مداومت اشاره شده.
    موفق باشید.

  • امین گفت:

    سلام
    سوالی که بعد از خواندن مقاله راه های تقویت مکالمه انگلیسی برای من پیش آمد این است که در روز چه زمان هایی برای تمرین کردن مناسب تر هستند؟ اول صبح یا اخر شب؟ یا برای هر کسی فرق میکنه؟

  • مهناز گفت:

    من اول راه هستم و با حفظ کردن سوالات متداول میخوام زبان انگلیسی مو تقویت کنم مثلا جملات متداول روزانه یا فایل هایی مثل زبان نصرت
    این راه غلطه؟ برای اول راه خوب نیست؟

  • iman گفت:

    pas bara mokaleme aval bayad berim soraq taqviat vocab

    • مرتضی جوان گفت:

      اینکه شما دامنه لغات بیشتری داشته داشته باشین بهتون کمک می کنه که در مکالمه موفق باشین اما صرف یادگرفتن لغت باعث تقویت مکالمه نمیشه بلکه باید همراه با یادگرفتن لغات کاربرد اونا رو هم یادبگیرین

  • مینو گفت:

    عالییییییی بود ممنون واقعااا

  • دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *